Kotisiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

GR-Siivous Oy tarjoaa luotettavaa ja edullista yritys- ja kotisiivouspalvelua Nurmijärvellä, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Monilla on pinttynyt ajatus siitä, että kotisiivous on jotain, mistä on selvittävä itse alusta loppuun. Kuitenkin arjen kiireessä kodin siivouksesta tulee turhaa stressiä ja tarpeeton taakka. On täysin sallittua ulkoistaa ikävämpiä töitä muille, jotta itse voit nauttia täysillä vapaa-ajastasi ja perheestäsi.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, missä kartoitetaan yhdessä siivoustarpeesi, toimenpiteet, käyntitiheys ja palvelun hinta!

Siivouspalvelut kaikille kotitalouksille

Palvelemme kaikkia kotitalouksia aina yhden hengen yksiöistä suurperheiden omakotitaloihin, ja räätälöimme palvelun juuri teidän tarpeidenne mukaan. Palveluihimme kuuluvat mm.

 • Perussiivous esim. viikottain
 • Perusteelliset suursiivouspalvelut
 • Kosteiden tilojen suursiivoukset
 • Ikkunoiden, seinien, kattojen ja lamppujen pesut
 • Lattioiden pesut sekä vahaukset
 • Kuukausittaiset siivoussopimukset ja erilliset kertaluonteiset palvelut
 • Arvonlisäveroton kotisiivous sosiaalihuolto- tai kotipalvelun tukipalveluina

Arvonlisäveroton kotisiivous

Arvonlisäveroton kotisiivous on kuntien tukemaa palvelua ihmisille, jotka eivät esimerkiksi terveydellisistä syistä pysty itse huolehtimaan kodin siivouksesta. Siivouspalvelu voi olla arvonlisäverotonta esimerkiksi silloin, kun ne myydään palveluja tarvitsevalle henkilölle sosiaalihuoltopalveluina tai kotipalvelun tukipalveluina. GR-Siivous on kunnan rekisteröimä ja viranomaisten valvoma sosiaalipalvelujen tuottaja Tuusulan, Keravan, Järvenpään, Vantaan, Helsingin, Nurmijärven, Hyvinkään, Riihimäen, Sipoon ja Lopen kunnissa ja kaupungeissa.

Lattian peruspesu ja vahaus

Lattian peruspesu ja vahaus kannattaa hoitaa huolellisesti siihen varta vasten tarkoitetuilla aineilla. Tällöin ei vahingossa tule pilanneeksi lattiaa mutta kuitenkin saa sen puhdistettua ja suojattua huolellisesti. Muovilattian pesu ja vahaus antaa lattialle uuden, kiiltävän pinnan ja suojaa lialta paremmin. Parketin pesu suoritetaan laimealla liuoksella, välittömästi huuhtoen ja kuivaten. Parketin vahaus lisää huomattavasti sen käyttöikää ja on syytä tehdä säännöllisesti. Suoritamme peruspesut myös laminaattilattioille, joille ei sen sijaan tehdä erillistä vahausta. Varaa lattian peruspesu ja vahaus jo tänään!

Ikkunanpesua yksityisille

Ikkunanpesua harvoin kukaan rakastaa, mutta se on välttämätön paha vähintään muutaman kerran vuodessa. Ikkunanpesua on myös hankala saada täydellisesti onnistumaan, ilman että pesuaineesta jäisi viiruja ikkunaan. Ratkaisu on ulkoistaa ikkunanpesu ammattilaiselle - pesun jälkeen voit jälleen hämmästellä sisään pääsevän valon määrää ja kirkkaita ikkunapintoja! Tarjoamme ikkunanpesua yksityisille kotitalouksille Nurmijärven, Vantaan, Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja muun pääkaupunkiseudun alueella. 

Kotisiivous helpottaa elämääsi - tilaa ilmainen arviokäynti!

Kotisiivous on arjen luksusta, johon sinulla on täysi oikeus. Yksityiset kotitaloudet saavat kotisiivouksesta myös kotitalousvähennystä, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. GR-siivouksen kotisiivouspalvelu on tehokasta ja lämminhenkistä, sekä aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityä. Aloitammekin asiakassuhteen tekemällä ilmaisen arviointikäynnin. Käynnillä arvioidaan tarkemmat siivoustarpeet ja toimenpiteet sekä palvelun hinta.

Tarjoamme joustavasti myös muita palveluja:

 • autopartiopalvelu hätätilanteissa, esim. vesivahinkojen yhteydessä
 • tikasauton käyttöä vaativat siivouspalvelut
 • rakennusten loppusiivouspalvelut
 • graffitti-tahrojen poisto
 • mattopesupalvelut
 • tekstiiliverhoilujen puhdistuspalvelut
 • pienremontointipalvelut
 • pienimuotoiset piha- ja vihertyöt

Tilaa ilmainen arviokäynti jo tänään!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GR-siivous Oy
Sulankuja 3
04300 TUUSULA
Y-tunnus: 14951894
Puh: +358 40 574 0231

GR-siivous Oy, y:1495189-4, (myöh. tekstissä ”yritys”) noudattaa tietosuoja-asetusta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme suojaamaan henkilötietoja ja käsittelemään niitä asianmukaisesti ja vain siihen tarkoitukseen, mihin niitä joudumme toiminnan mahdollistamiseksi keräämään, listaamaan ja raportoimaan. Tämä koskee sekä työntekijöidemme että asiakkaittemme henkilötietoja. Sivustollamme esitettyihin työntekijöiden ja alihankkijoiden tietoihin olemme pyytäneet kultakin erikseen suostumuksen.

Merkitsemme asiakas- tai työnhakurekisteriimme vain ne yhteydenottolomakkeen kautta tulleet palvelukyselyt tai avoimet työpaikkahaut, joista syntyy asiakas- tai työsuhde tai jotka yhteydenottaja on erikseen pyytänyt säilyttämään. Hävitämme näistä yhteydenotoista toiminnan kannalta tarpeettoman aineiston.

Nettisivustomme on rakennettu Fonecta Oy:n alustalle, toimimme sivuston rekisterinpitäjänä.

Fonecta Oy:n Tietosuojalausekkeesta lainaus: ”Sivustolla on yhteydenottolomake. Käytämme tämän lomakkeen kautta jätettyjä yhteystietoja ensisijaisesti vastataksemme kyseisen käyttäjän jättämään yhteydenottopyyntöön. Yrityksellä on oikeus lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos käyttäjä on yhteydenottopyynnön jättäessään antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin, jonka teknisenä ylläpitäjänä toimii Fonecta Oy yrityksen lukuun. Yhteydenottolomakkeelle tallennetut tiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia tietoja, joita yritys ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Yrityksellä on kuitenkin oikeus luovuttaa kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot poliisille tai muulle viranomaiselle sekä rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, jos on syytä epäillä, että yhteydenottolomakkeen kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon tai että on tapahtunut rikos, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

Rekisterin tekninen ylläpitäjä saattaa palvelun toimivuuden varmistamiseksi päästä katsomaan yhteydenottolomakkeelle tallennettuja tietoja.

Tekninen ylläpitäjä käyttää tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen ja alihankkijoiden huolellinen valinta.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä yrityksen asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Käyttäjän pyynnöstä yritys oikaisee, poistaa tai täydentää käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Ohjeet kielto-, korjaamis- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ovat yrityksen kotisivuilla olevassa rekisteriotteessa. Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Täyttämällä yhteystietonsa lomakkeeseen ja lähettämällä sen yritykselle käyttäjä hyväksyy lukeneensa ja ymmärtäneensä tämän tietosuojalausekkeen sisällön.”

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GR-siivous Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä:

Facebook