PERUSSIIVOUS TUUSULALAISILTA AMMATTILAISILTA

Perussiivous voi olla yksi isompi, kertaluontoinen siivousprojekti, tai se voi olla jatkuva palvelu, jolla pyritään tiettyyn siisteystasoon. Olipa siivoustarpeesi millainen vain, Tuusulasta saat apua: GR-siivous on asiantuntevista siivoojista koostuva yritys, joka palvelee yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia alueilla Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. Kysy meiltä perussiivouksesta tarjous jo tänään!

Miksi peruspesu eli suursiivous kannattaa?

 • Kiinteistöjen arvo ja kunto säilyvät
 • Lattiamateriaalien käyttöikä pitenee
 • Ilme on siisti ja raikas

Tilan käyttöaste ja pintamateriaali vaikuttavat tarpeen taajuuteen merkittävästi. Säännöllisesti suoritettu peruspesu eli suursiivous helpottaa siivottavan tilan hoidettavuutta ja lyhentää siivousaikaa. Tämä luonnollisesti tuo kustannussäästöjä ylläpitosiivouksessa. PUR-lattiaa ei suositella vahattavaksi, mutta säännöllinen kuivakiillotus pidentää käyttöikää ja parantaa pintaa ja sen hoidettavuutta.

Peruspesu sisältää:

 • Lattiapinnoilta vanhan vahan poiston (yleensä koneellinen menetelmä)
 • Lattiapintojen uudelleenvahauksen (2 - 3 vahakerrosta) / pintakäsittelyn lattiamateriaalin mukaisesti

Normaalin lattiapintojen peruspesun yhteydessä porrasaskelmat pestään hyvin ja reunasilikonit puhdistetaan. Suoja-ainetta ei levitetä.

Porrasaskelmista vahanpoisto on aikaa vievää käsityötä. Kiviaskelmia ei nykyään enää suositella vahattavaksi ollenkaan. Mikäli kiviaskelmissa on paljon vahaa ja ne ovat epäsiistit, suositellaan työ tehtäväksi. Kun vahan kerran poistaa huolellisesti, riittää jatkossa perussiivouksen yhteydessä huolellinen pesu ja tavallinen ylläpitosiivous. Pintakäsittely suoritetaan tarvittaessa. Porrasaskelmien peruspesun tarve arvioidaan tapauskohtaisesti.

Perussiivouksen yhteydessä myös hissin lattiapinta peruspestään ja pintakäsitellään sekä oviurat puhdistetaan huolellisesti. Tahrat pinnoilta poistetaan.  Hissin siivoukseen voidaan lisäksi sopia puhdistettavaksi seinät ja ovet kauttaaltaan. Rosteripintaisten hissien kiillotus on erikoispuhdistustyötä, joka tehdään siihen soveltuvalla puhdistusaineella.

Lattioiden peruspesut ammattilaisten toteuttamana

Lattioiden ja porrastasanteiden peruspesut sujuvat ammattilaisten tekemänä varsin nopeasti. Työ voidaan toteuttaa kohteen mukaan joko virastoaikana tai esimerkiksi painottuen aamu- tai ilta-aikaan, jolloin mahdollisesti peruspesusta aiheutuvat kulunohjaukset on helpompi toteuttaa. Kun lattioiden peruspesut tehdään ammattilaisten toimesta, on koko työprosessi tarkkaan ennakoitu ja suunniteltu mahdollisimman sujuvaksi.

Suursiivous sisältää myös:

 • Valaisimien, porraskaiteiden ja patterien puhdistuksen
 • Ikkunoiden, ovien ja – karmien puhdistuksen
 • seinien puhdistuksen / pesun
 • muut mahdolliset ylläpitosiivoukseen kuulumattomat työt / perusteellisemman siivouksen tarpeessa olevat tilat

Myös suursiivousta sauna- ja pesutiloihin

Myös sauna- ja pesutiloihin ja saniteettitiloihin on hyvä tehdä suursiivous säännöllisesti. Suursiivouksessa poistetaan kalkki-, rasva- ja pesuainekertymät perusteellisesti voimakkaasti happamien ja emäksisien puhdistusaineiden avulla. Saunan lauteet puhdistetaan huolellisesti ja desinfioidaan. Seinäpinnat puhdistetaan myös ulottuvuuskorkeuden ulkopuolelta.

Perus- ja suursiivoukseen voi sisältyä myös esim. ikkunoiden pesu, sälekaihdinten puhdistus, verhojen pesu ja silitys, tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus, mattojen pesu tai muu sovittu palvelu.

Perus- ja suursiivoukset asiakkaan tarpeen mukaan

Jotta perus- ja suursiivous olisi mahdollisimman tehokasta, räätälöimme palvelun asiakkaan tarpeen mukaan. Siellä missä puhdistuksen ja pesun tarve on suurempi, keskitytään siihen tarkemmin. Palvelun tarkka sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, siivouskohteena olevan tilan ja sen käytön mukaan. Mitoituksessa otetaan huomioon siivouskohteen erityispiirteet, onko esimerkiksi saniteettitiloja erityisen paljon, kuinka paljon ylätasoja on ja onko esimerkiksi lattiatasoissa erityistä huomioitavaa. Tilatessasi perus- ja suursiivouksen kauttamme, voit olla varma toteutuksen tehokkuudesta ja järkevyydestä.

Turvallista käyntiä siivouskohteessa

Huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta kiinteistöllä peruspesujen aikana, muun muassa liukastumisten estämiseksi. Peruspesusta tiedotetaan asiakkaita ja kiinteistöjen asukkaita etukäteen. Hissillisissä porraskohteissa hissin käyttö on suositeltavaa työn aikana. Kun tilaat GR-siivouksen perussiivousten toteuttajaksi, voit olla varma, että siivoustyöt tehdään laadukkaasti ja siitä aiheutuvista mahdollisista häiriötekijöistä tiedotetaan ja ne minimoidaan mahdollisimman pieneksi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös kotisiivoukseen ja muihin palveluihimme.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GR-siivous Oy
Sulankuja 3
04300 TUUSULA
Y-tunnus: 14951894
Puh: +358 40 574 0231

GR-siivous Oy, y:1495189-4, (myöh. tekstissä ”yritys”) noudattaa tietosuoja-asetusta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme suojaamaan henkilötietoja ja käsittelemään niitä asianmukaisesti ja vain siihen tarkoitukseen, mihin niitä joudumme toiminnan mahdollistamiseksi keräämään, listaamaan ja raportoimaan. Tämä koskee sekä työntekijöidemme että asiakkaittemme henkilötietoja. Sivustollamme esitettyihin työntekijöiden ja alihankkijoiden tietoihin olemme pyytäneet kultakin erikseen suostumuksen.

Merkitsemme asiakas- tai työnhakurekisteriimme vain ne yhteydenottolomakkeen kautta tulleet palvelukyselyt tai avoimet työpaikkahaut, joista syntyy asiakas- tai työsuhde tai jotka yhteydenottaja on erikseen pyytänyt säilyttämään. Hävitämme näistä yhteydenotoista toiminnan kannalta tarpeettoman aineiston.

Nettisivustomme on rakennettu Fonecta Oy:n alustalle, toimimme sivuston rekisterinpitäjänä.

Fonecta Oy:n Tietosuojalausekkeesta lainaus: ”Sivustolla on yhteydenottolomake. Käytämme tämän lomakkeen kautta jätettyjä yhteystietoja ensisijaisesti vastataksemme kyseisen käyttäjän jättämään yhteydenottopyyntöön. Yrityksellä on oikeus lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos käyttäjä on yhteydenottopyynnön jättäessään antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin, jonka teknisenä ylläpitäjänä toimii Fonecta Oy yrityksen lukuun. Yhteydenottolomakkeelle tallennetut tiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia tietoja, joita yritys ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Yrityksellä on kuitenkin oikeus luovuttaa kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot poliisille tai muulle viranomaiselle sekä rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, jos on syytä epäillä, että yhteydenottolomakkeen kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon tai että on tapahtunut rikos, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

Rekisterin tekninen ylläpitäjä saattaa palvelun toimivuuden varmistamiseksi päästä katsomaan yhteydenottolomakkeelle tallennettuja tietoja.

Tekninen ylläpitäjä käyttää tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen ja alihankkijoiden huolellinen valinta.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä yrityksen asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Käyttäjän pyynnöstä yritys oikaisee, poistaa tai täydentää käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Ohjeet kielto-, korjaamis- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ovat yrityksen kotisivuilla olevassa rekisteriotteessa. Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Täyttämällä yhteystietonsa lomakkeeseen ja lähettämällä sen yritykselle käyttäjä hyväksyy lukeneensa ja ymmärtäneensä tämän tietosuojalausekkeen sisällön.”

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GR-siivous Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä:

Facebook