Porrassiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Taloyhtiöiden porrassiivous sujuu GR-siivoukselta tehokkaasti ja samalla huomaamattomasti, jotta asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen arkeensa puhtaissa ja siisteissä tiloissa. Porrassiivouspalvelujamme tilaavat asiakkaat, isännöitsijät ja taloyhtiöt. Tarjoamme porrassiivouksia mm. Nurmijärvellä, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä - sekä koko pääkaupunkiseudun alueella.

Meiltä saat lämminhenkistä ja tehokasta palvelua tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Tilaa ilmainen arviokäynti, jossa kartoitetaan siivoustarpeenne ja niiden kustannukset!

Siivouspalvelu taloyhtiölle

Siivouspalvelu taloyhtiölle on meiltä tilattuna juuri teidän taloyhtiönne näköinen ja teidän tarpeidenne mukainen kokonaisuus. Ylläpitosiivous toteutetaan niin usein kuin tarpeenne vaatii, normaali tahti on kaksi kertaa viikossa. Muiden tilojen, kuten saunan ja saunatilojen, pesutuvan ja muiden yleisten tilojen siivous suoritetaan joko erikseen tai näiden käyntien yhteydessä. Lisäksi lattiat pestään ja vahataan vuosittain erikseen sovitusti. Meillä työskentelevät siivousalan ammattilaiset, jotka takaavat että siivouspalvelumme on tehokasta ja huolellista.

Taloyhtiön saunan ja saunatilojen siivous

Taloyhtiön saunan ja saunatilojen siivous säännöllisesti pitää tilat raikkaina, hygieenisinä ja miellyttävinä käyttää. Saunatilojen siivouksessa tilat sekä imuroidaan että pestään desinfioivilla aineilla. Lauteet pestään ja viemärit sekä kalkkikertymät suihkutiloissa puhdistetaan myös sovituin väliajoin.

Kaikkien yleisten tilojen siivous

Kaikkien yleisten tilojen siivous käsittää ensisijaisesti kovimmalla käytöllä olevien tilojen, eli aulan, porraskäytävän ja porrastasanteiden sekä hissin siivouksen. Irtolika ja hiekka poistetaan ja lattiat pyyhitään kostealla pesuaineliuoksella. Matot imuroidaan ja harjataan ja hissin peilit puhdistetaan, sekä porraskaiteet ja muut tasot pyyhitään pölyistä ja liasta. Siivoamme myös muut yleiset tilat, kuten pesutuvat ja varastotilat, erikseen sovitusti. Jos taloyhtiöllänne on erityisiä toiveita ja tarpeita, kuten porraskäytävän seinien pesu tai graffitin poisto seinästä, hoidamme myös suuremmat työt ammattitaidolla sekä toimistosiivoukset.

Lattian peruspesu ja vahaus

Lattian peruspesu ja vahaus on taloyhtiössä hyvä suorittaa vähintään vuosittain, tiuhaan käytetyissä tiloissa jopa kahdesti vuodessa. Työ tehdään osittain käsin ja osittain koneellisesti, varmistaen täten parhaan mahdollisen lopputuloksen. Porraskäytävän pesu ja vahaus suojaavat lattiapintoja ja pidentävät niiden käyttöikää ja kunnostustarvetta huomattavasti. Normaali porrassiivous on syytä tehdä silti säännöllisesti, lattian peruspesun ja vahauksen tukiessa ylläpitosiivousta.

Tilaa ilmainen arviokäynti taloyhtiöösi!

Aloitamme aina uuden asiakassuhteen ilmaisen arviointikäynnin merkeissä, missä kartoitamme asiakkaan tarpeet, siivoustoimenpiteet, niiden tiheyden sekä palvelupaketille muodostuvan hinnan. Keskustellaan siitä, kuinka usein porrassiivous olisi hyvä tehdä ja mitä lisäpalveluja ja kuinka usein voisimme teille tarjota. Tarjoamme porrassiivouspalveluita mm. Vantaalla, Nurmijärvellä, Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa, sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Tilaa ilmainen kartoituskäynti jo tänään!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GR-siivous Oy
Sulankuja 3
04300 TUUSULA
Y-tunnus: 14951894
Puh: +358 40 574 0231

GR-siivous Oy, y:1495189-4, (myöh. tekstissä ”yritys”) noudattaa tietosuoja-asetusta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme suojaamaan henkilötietoja ja käsittelemään niitä asianmukaisesti ja vain siihen tarkoitukseen, mihin niitä joudumme toiminnan mahdollistamiseksi keräämään, listaamaan ja raportoimaan. Tämä koskee sekä työntekijöidemme että asiakkaittemme henkilötietoja. Sivustollamme esitettyihin työntekijöiden ja alihankkijoiden tietoihin olemme pyytäneet kultakin erikseen suostumuksen.

Merkitsemme asiakas- tai työnhakurekisteriimme vain ne yhteydenottolomakkeen kautta tulleet palvelukyselyt tai avoimet työpaikkahaut, joista syntyy asiakas- tai työsuhde tai jotka yhteydenottaja on erikseen pyytänyt säilyttämään. Hävitämme näistä yhteydenotoista toiminnan kannalta tarpeettoman aineiston.

Nettisivustomme on rakennettu Fonecta Oy:n alustalle, toimimme sivuston rekisterinpitäjänä.

Fonecta Oy:n Tietosuojalausekkeesta lainaus: ”Sivustolla on yhteydenottolomake. Käytämme tämän lomakkeen kautta jätettyjä yhteystietoja ensisijaisesti vastataksemme kyseisen käyttäjän jättämään yhteydenottopyyntöön. Yrityksellä on oikeus lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos käyttäjä on yhteydenottopyynnön jättäessään antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin, jonka teknisenä ylläpitäjänä toimii Fonecta Oy yrityksen lukuun. Yhteydenottolomakkeelle tallennetut tiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia tietoja, joita yritys ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Yrityksellä on kuitenkin oikeus luovuttaa kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot poliisille tai muulle viranomaiselle sekä rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, jos on syytä epäillä, että yhteydenottolomakkeen kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon tai että on tapahtunut rikos, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

Rekisterin tekninen ylläpitäjä saattaa palvelun toimivuuden varmistamiseksi päästä katsomaan yhteydenottolomakkeelle tallennettuja tietoja.

Tekninen ylläpitäjä käyttää tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen ja alihankkijoiden huolellinen valinta.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä yrityksen asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Käyttäjän pyynnöstä yritys oikaisee, poistaa tai täydentää käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Ohjeet kielto-, korjaamis- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ovat yrityksen kotisivuilla olevassa rekisteriotteessa. Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Täyttämällä yhteystietonsa lomakkeeseen ja lähettämällä sen yritykselle käyttäjä hyväksyy lukeneensa ja ymmärtäneensä tämän tietosuojalausekkeen sisällön.”

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GR-siivous Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä:

Facebook