Toimistosiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Erittäin helppo tapa tehostaa työntekoa on ulkoistaa toimistosiivous luotettavalle ja osaavalle siivousfirmalle. GR-siivous Oy huolehtii toimistotilojesi siisteydestä huolellisesti ja tehokkaasti. Palvelemme yritysasiakkaita erityisesti Nurmijärvellä, Vantaalla, Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa, mutta yhtälailla toimistosiivous onnistuu koko pääkaupunkiseudun alueella.

Toimistosiivousasiakkaitamme ovat mm. katsastuskonttorit, varaosaliikkeet, autohuoltamot ja muut yritykset ja toimistot, joiden sosiaali-, toimisto- ja asiakastiloista pidämme huolta. Voit itse keskittyä täysillä töihisi, kun toimisto on aina siisti ja puhdas, ja siellä on mukava tehdä töitä.

Toimitilasiivous parantaa työssä viihtymistä

Kumpi kuulostaa mielekkäämmältä työympäristöltä: pölyiset työtasot, hiekkaa pitkin lattioita ja vessojen käsienkuivauspyyhkeet taas vaihtamatta…vai puhtaat työtasot, imuroidut lattiat ja matot ja tarpeeksi pyyhkeitä ja paperia joka päivä? Säännöllinen toimitilasiivous parantaa henkilökunnan viihtymistä ja työmotivaatiota, lisäten täten myös työn tehoa.

GR-siivouksen toimitilasiivous kattaa mm. useammin tehtävän ylläpitosiivouksen, jossa

 • puhdistetaan lattiapinnat
 • pyyhitään kalusteiden pinnat
 • pestään ja desinfioidaan saniteettitilat
 • tyhjennetään roskakorit
 • tehdään muut yhdessä sovitut siivoustoimenpiteet

Sosiaali- ja asiakastilojen siivous kohentaa yrityksen ilmettä

Ei riitä, että pelkät työskentelytilat ovat siistit ja puhtaat. Haluamme, että työntekijöiden sosiaalitilat ovat myös miellyttävät käyttää joka päivä ja että asiakkaanne saavat yrityksestänne hyvän ensivaikutelman, kun saapuvat puhtaisiin ja raikkaisiin tiloihin pölyisten ja roskaisten tilojen sijaan. Siksi toimistosiivouksemme kattaa myös yrityksen sosiaali- ja asiakastilojen siivouksen. Kaikki lähtee liikkeelle ilmaisesta alkukartoituksesta asiakkaamme kanssa, missä määritellään toimitilojenne siivoustarpeet ja paketin hinta.

Toimitilan lattian vahaus ja ikkunoiden pesu - sekä muut perussiivouspalvelut

Ylläpitosiivouksen lisäksi suoritamme toimistossa perussiivousta. Näitä hieman ylläpitosiivousta harvemmin suoritettavia siivoustöitä ovat mm. toimitilan lattian vahaus ja ikkunoiden pesu. Näistä harvemmin tehtävistä töistä keskustellaan myös alkukartoituksen yhteydessä. Meillä on pitkä kokemus ja ammattitaito, joten osaamme suositella tilojenne käytön perusteella sopivaa siivousväliä. Perussiivouspalveluitamme ovat mm.

 • lattioiden peruspesut ja käsittelyt
 • ikkunoiden ja muiden lasipintojen pesut
 • tekstiilikalusteiden puhdistukset
 • muut yhteisesti sovittavat siivoustoimenpiteet

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Tilaa laadukas ja luotettava toimistosiivous yrityksellesi GR-siivous Oy:ltä! Asiakassuhde alkaa aina ilmaisesta kartoituskäynnistä, missä määritellään siivoustarpeenne niin ylläpitosiivouksen kuin perussiivouksen osalta, ja käydään läpi sekä toimistotilat, toimitilat, sosiaalitilat että asiakastilat ja niiden siisteysvaatimukset. Palvelemme erilaisia yritysasiakkaita Nurmijärven, Vantaan, Järvenpään, Tuusulan, Keravan sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GR-siivous Oy
Sulankuja 3
04300 TUUSULA
Y-tunnus: 14951894
Puh: +358 40 574 0231

GR-siivous Oy, y:1495189-4, (myöh. tekstissä ”yritys”) noudattaa tietosuoja-asetusta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme suojaamaan henkilötietoja ja käsittelemään niitä asianmukaisesti ja vain siihen tarkoitukseen, mihin niitä joudumme toiminnan mahdollistamiseksi keräämään, listaamaan ja raportoimaan. Tämä koskee sekä työntekijöidemme että asiakkaittemme henkilötietoja. Sivustollamme esitettyihin työntekijöiden ja alihankkijoiden tietoihin olemme pyytäneet kultakin erikseen suostumuksen.

Merkitsemme asiakas- tai työnhakurekisteriimme vain ne yhteydenottolomakkeen kautta tulleet palvelukyselyt tai avoimet työpaikkahaut, joista syntyy asiakas- tai työsuhde tai jotka yhteydenottaja on erikseen pyytänyt säilyttämään. Hävitämme näistä yhteydenotoista toiminnan kannalta tarpeettoman aineiston.

Nettisivustomme on rakennettu Fonecta Oy:n alustalle, toimimme sivuston rekisterinpitäjänä.

Fonecta Oy:n Tietosuojalausekkeesta lainaus: ”Sivustolla on yhteydenottolomake. Käytämme tämän lomakkeen kautta jätettyjä yhteystietoja ensisijaisesti vastataksemme kyseisen käyttäjän jättämään yhteydenottopyyntöön. Yrityksellä on oikeus lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos käyttäjä on yhteydenottopyynnön jättäessään antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin, jonka teknisenä ylläpitäjänä toimii Fonecta Oy yrityksen lukuun. Yhteydenottolomakkeelle tallennetut tiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia tietoja, joita yritys ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Yrityksellä on kuitenkin oikeus luovuttaa kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot poliisille tai muulle viranomaiselle sekä rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, jos on syytä epäillä, että yhteydenottolomakkeen kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon tai että on tapahtunut rikos, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

Rekisterin tekninen ylläpitäjä saattaa palvelun toimivuuden varmistamiseksi päästä katsomaan yhteydenottolomakkeelle tallennettuja tietoja.

Tekninen ylläpitäjä käyttää tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen ja alihankkijoiden huolellinen valinta.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä yrityksen asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Käyttäjän pyynnöstä yritys oikaisee, poistaa tai täydentää käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Ohjeet kielto-, korjaamis- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ovat yrityksen kotisivuilla olevassa rekisteriotteessa. Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Täyttämällä yhteystietonsa lomakkeeseen ja lähettämällä sen yritykselle käyttäjä hyväksyy lukeneensa ja ymmärtäneensä tämän tietosuojalausekkeen sisällön.”

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GR-siivous Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä:

Facebook