Yrityssiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Tilaa yrityssiivous GR-siivoukselta - luotettavalta ja osaavalta siivouspalvelujen ammattilaiselta. Palvelualueeseemme kuuluu Nurmijärvi, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, sekä koko muu pääkaupunkiseutu, missä yrityssiivousasiakkaitamme ovat taloyhtiöt, isännöitsijät sekä paikalliset yritykset.

Siivoamme niin taloyhtiöiden porraskäytävät ja muut yleiset tilat kuin yritysten toimitilat tehokkaasti ja joustavasti, asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Lisäksi suoritamme rakennusten loppusiivouksia. Voit tehdä kanssamme kuukausittaisen siivoussopimuksen tai ostaa erillisiä, kertaluonteisia palveluja.

Millaisia siivouspalveluja sinä tarvitset?Aloitamme asiakassuhteen aina ilmaisella alkukartoituksella, jossa käydään läpi siivousta tarvitsevat tilat, siivoustarve, siivousväli ja palvelulle muodostuva hinta. 

Tilaa ilmainen kartoituskäynti oheisella lomakkeella!

Toimitilasiivoukset

GR-siivouksen laadukkaat toimitilasiivoukset takaavat, että yrityksenne toimistotilat, sosiaalitilat sekä asiakastilat ovat puhtaat ja raikkaat ja miellyttävät kaikille tilojen käyttäjille. Toimistosiivoukseemme kuuluu normaali ylläpitosiivous, missä lattiat lakaistaan ja imuroidaan ja pinnat pyyhitään kostealla, roskakorit tyhjennetään ja wc-tilat pestään. Ylläpitosiivouksen lisäksi meiltä tilataan erillisiä isotöisempiä siivouspalveluja, kuten lattioiden pesu ja vahaus tai ikkunanpesu. Lue lisää toimistosiivouksista ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Porrassiivoukset

Taloyhtiöiden porrassiivoukset pitävät asukkaiden yhteiset tilat siisteinä ja viihtyisinä. Porrassiivouksissa lakaisemme ja imuroimme portaikot, käytävät ja aulatilat sekä pyyhimme pinnat ja puhdistamme käytävämatot. Hieman harvemmin tehtäviä toimia ovat mm. ikkunoiden pesut, lattioiden vahaukset ja saunatilojen pesut. Lue lisää palveluistamme taloyhtiöille ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Lattianvahaukset ja ikkunanpesut yrityksille

Lattianvahaukset ja ikkunanpesut on syytä tehdä muutaman kerran vuodessa. Ne ovat suuritöisiä urakoita, joista kuitenkin ammattitaitoinen siivouspalvelu suoriutuu nopeasti ja tehokkaasti. Teemme sekä lattianvahaukset että ikkunanpesut yrityksille ja taloyhtiöille pitkällä kokemuksella, kaikenlaisille lattioille sekä ikkunoille. Ota yhteyttä ja tilaa!

Muut siivouspalvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajasti ja siksi tarjoammekin joustavasti myös muita siivous- ja kunnossapitopalveluja, esimerkiksi:

 • autopartiopalvelu hätätilanteissa, esim. vesivahinkojen yhteydessä
 • tikasauton käyttöä vaativat siivouspalvelut
 • rakennusten loppusiivouspalvelut
 • graffiti-tahrojen poisto
 • mattopesupalvelut
 • tekstiiliverhoilujen puhdistuspalvelut
 • pienremontointipalvelut
 • pienimuotoiset piha- ja vihertyöt

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Millaisia siivouspalveluja sinun taloyhtiösi tai yrityksesi tarvitsee? Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluja toimitilasiivouksista porrassiivouksiin ja muihin siivous- ja kunnossapitopalveluihin Nurmijärven, Vantaan, Tuusulan, Keravan, Järvenpään sekä muun pääkaupunkiseudun alueella. Suunnitellaan yhdessä yrityssiivous, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne.

Ota yhteyttä tämän sivun lomakkeella ja pyydä meidän ilmaiselle kartoituskäynnille!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

GR-siivous Oy
Sulankuja 3
04300 TUUSULA
Y-tunnus: 14951894
Puh: +358 40 574 0231

GR-siivous Oy, y:1495189-4, (myöh. tekstissä ”yritys”) noudattaa tietosuoja-asetusta.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme suojaamaan henkilötietoja ja käsittelemään niitä asianmukaisesti ja vain siihen tarkoitukseen, mihin niitä joudumme toiminnan mahdollistamiseksi keräämään, listaamaan ja raportoimaan. Tämä koskee sekä työntekijöidemme että asiakkaittemme henkilötietoja. Sivustollamme esitettyihin työntekijöiden ja alihankkijoiden tietoihin olemme pyytäneet kultakin erikseen suostumuksen.

Merkitsemme asiakas- tai työnhakurekisteriimme vain ne yhteydenottolomakkeen kautta tulleet palvelukyselyt tai avoimet työpaikkahaut, joista syntyy asiakas- tai työsuhde tai jotka yhteydenottaja on erikseen pyytänyt säilyttämään. Hävitämme näistä yhteydenotoista toiminnan kannalta tarpeettoman aineiston.

Nettisivustomme on rakennettu Fonecta Oy:n alustalle, toimimme sivuston rekisterinpitäjänä.

Fonecta Oy:n Tietosuojalausekkeesta lainaus: ”Sivustolla on yhteydenottolomake. Käytämme tämän lomakkeen kautta jätettyjä yhteystietoja ensisijaisesti vastataksemme kyseisen käyttäjän jättämään yhteydenottopyyntöön. Yrityksellä on oikeus lähettää käyttäjälle suoramarkkinointia sähköpostilla ja/tai tekstiviestillä, jos käyttäjä on yhteydenottopyynnön jättäessään antanut tähän nimenomaisen suostumuksensa.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin, jonka teknisenä ylläpitäjänä toimii Fonecta Oy yrityksen lukuun. Yhteydenottolomakkeelle tallennetut tiedot ovat lähtökohtaisesti luottamuksellisia tietoja, joita yritys ei luovuta kolmannelle osapuolelle. Yrityksellä on kuitenkin oikeus luovuttaa kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot poliisille tai muulle viranomaiselle sekä rekisterin tekniselle ylläpitäjälle palvelun toimivuuden varmistamiseksi. Tiedot voidaan luovuttaa viranomaisille, jos on syytä epäillä, että yhteydenottolomakkeen kirjoituksella on syyllistytty rikolliseen tekoon tai että on tapahtunut rikos, jonka selvittämistä voidaan edistää kirjoittajan nimi- ja yhteystiedot luovuttamalla ja viranomainen esittää tätä koskevan perustellun pyynnön.

Rekisterin tekninen ylläpitäjä saattaa palvelun toimivuuden varmistamiseksi päästä katsomaan yhteydenottolomakkeelle tallennettuja tietoja.

Tekninen ylläpitäjä käyttää tarpeellisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat mm. palomuurien, salaustekniikoiden, turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen ja alihankkijoiden huolellinen valinta.

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä yrityksen asiakasrekisteriin tallennetut henkilötiedot. Tarkastaminen on maksutonta kerran vuodessa. Käyttäjän pyynnöstä yritys oikaisee, poistaa tai täydentää käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Ohjeet kielto-, korjaamis- ja tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ovat yrityksen kotisivuilla olevassa rekisteriotteessa. Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

Täyttämällä yhteystietonsa lomakkeeseen ja lähettämällä sen yritykselle käyttäjä hyväksyy lukeneensa ja ymmärtäneensä tämän tietosuojalausekkeen sisällön.”

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

GR-siivous Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä:

Facebook