Kotisiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

GR-Siivous Oy tarjoaa luotettavaa ja edullista yritys- ja kotisiivouspalvelua Nurmijärvellä, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Monilla on pinttynyt ajatus siitä, että kotisiivous on jotain, mistä on selvittävä itse alusta loppuun. Kuitenkin arjen kiireessä kodin siivouksesta tulee turhaa stressiä ja tarpeeton taakka. On täysin sallittua ulkoistaa ikävämpiä töitä muille, jotta itse voit nauttia täysillä vapaa-ajastasi ja perheestäsi.

Kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille, missä kartoitetaan yhdessä siivoustarpeesi, toimenpiteet, käyntitiheys ja palvelun hinta!

Siivouspalvelut kaikille kotitalouksille

Palvelemme kaikkia kotitalouksia aina yhden hengen yksiöistä suurperheiden omakotitaloihin, ja räätälöimme palvelun juuri teidän tarpeidenne mukaan. Palveluihimme kuuluvat mm.

 • Perussiivous esim. viikottain
 • Perusteelliset suursiivouspalvelut
 • Kosteiden tilojen suursiivoukset
 • Ikkunoiden, seinien, kattojen ja lamppujen pesut
 • Lattioiden pesut sekä vahaukset
 • Kuukausittaiset siivoussopimukset ja erilliset kertaluonteiset palvelut
 • Arvonlisäveroton kotisiivous sosiaalihuolto- tai kotipalvelun tukipalveluina

Arvonlisäveroton kotisiivous

Arvonlisäveroton kotisiivous on kuntien tukemaa palvelua ihmisille, jotka eivät esimerkiksi terveydellisistä syistä pysty itse huolehtimaan kodin siivouksesta. Siivouspalvelu voi olla arvonlisäverotonta esimerkiksi silloin, kun ne myydään palveluja tarvitsevalle henkilölle sosiaalihuoltopalveluina tai kotipalvelun tukipalveluina. GR-Siivous on kunnan rekisteröimä ja viranomaisten valvoma sosiaalipalvelujen tuottaja Tuusulan, Keravan, Järvenpään, Vantaan, Helsingin, Nurmijärven, Hyvinkään, Riihimäen, Sipoon ja Lopen kunnissa ja kaupungeissa.

Lattian peruspesu ja vahaus

Lattian peruspesu ja vahaus kannattaa hoitaa huolellisesti siihen varta vasten tarkoitetuilla aineilla. Tällöin ei vahingossa tule pilanneeksi lattiaa mutta kuitenkin saa sen puhdistettua ja suojattua huolellisesti. Muovilattian pesu ja vahaus antaa lattialle uuden, kiiltävän pinnan ja suojaa lialta paremmin. Parketin pesu suoritetaan laimealla liuoksella, välittömästi huuhtoen ja kuivaten. Parketin vahaus lisää huomattavasti sen käyttöikää ja on syytä tehdä säännöllisesti. Suoritamme peruspesut myös laminaattilattioille, joille ei sen sijaan tehdä erillistä vahausta. Varaa lattian peruspesu ja vahaus jo tänään!

Ikkunanpesua yksityisille

Ikkunanpesua harvoin kukaan rakastaa, mutta se on välttämätön paha vähintään muutaman kerran vuodessa. Ikkunanpesua on myös hankala saada täydellisesti onnistumaan, ilman että pesuaineesta jäisi viiruja ikkunaan. Ratkaisu on ulkoistaa ikkunanpesu ammattilaiselle - pesun jälkeen voit jälleen hämmästellä sisään pääsevän valon määrää ja kirkkaita ikkunapintoja! Tarjoamme ikkunanpesua yksityisille kotitalouksille Nurmijärven, Vantaan, Tuusulan, Keravan, Järvenpään ja muun pääkaupunkiseudun alueella. 

Kotisiivous helpottaa elämääsi - tilaa ilmainen arviokäynti!

Kotisiivous on arjen luksusta, johon sinulla on täysi oikeus. Yksityiset kotitaloudet saavat kotisiivouksesta myös kotitalousvähennystä, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. GR-siivouksen kotisiivouspalvelu on tehokasta ja lämminhenkistä, sekä aina asiakkaan tarpeisiin räätälöityä. Aloitammekin asiakassuhteen tekemällä ilmaisen arviointikäynnin. Käynnillä arvioidaan tarkemmat siivoustarpeet ja toimenpiteet sekä palvelun hinta.

Tarjoamme joustavasti myös muita palveluja:

 • autopartiopalvelu hätätilanteissa, esim. vesivahinkojen yhteydessä
 • tikasauton käyttöä vaativat siivouspalvelut
 • rakennusten loppusiivouspalvelut
 • graffitti-tahrojen poisto
 • mattopesupalvelut
 • tekstiiliverhoilujen puhdistuspalvelut
 • pienremontointipalvelut
 • pienimuotoiset piha- ja vihertyöt

Tilaa ilmainen arviokäynti jo tänään!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook