PERUSSIIVOUS TUUSULALAISILTA AMMATTILAISILTA

Perussiivous voi olla yksi isompi, kertaluontoinen siivousprojekti, tai se voi olla jatkuva palvelu, jolla pyritään tiettyyn siisteystasoon. Olipa siivoustarpeesi millainen vain, Tuusulasta saat apua: GR-siivous on asiantuntevista siivoojista koostuva yritys, joka palvelee yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia alueilla Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. Kysy meiltä perussiivouksesta tarjous jo tänään!

Miksi peruspesu eli suursiivous kannattaa?

  • Kiinteistöjen arvo ja kunto säilyvät
  • Lattiamateriaalien käyttöikä pitenee
  • Ilme on siisti ja raikas

Tilan käyttöaste ja pintamateriaali vaikuttavat tarpeen taajuuteen merkittävästi. Säännöllisesti suoritettu peruspesu eli suursiivous helpottaa siivottavan tilan hoidettavuutta ja lyhentää siivousaikaa. Tämä luonnollisesti tuo kustannussäästöjä ylläpitosiivouksessa. PUR-lattiaa ei suositella vahattavaksi, mutta säännöllinen kuivakiillotus pidentää käyttöikää ja parantaa pintaa ja sen hoidettavuutta.

Peruspesu sisältää:

  • Lattiapinnoilta vanhan vahan poiston (yleensä koneellinen menetelmä)
  • Lattiapintojen uudelleenvahauksen (2 - 3 vahakerrosta) / pintakäsittelyn lattiamateriaalin mukaisesti

Normaalin lattiapintojen peruspesun yhteydessä porrasaskelmat pestään hyvin ja reunasilikonit puhdistetaan. Suoja-ainetta ei levitetä.

Porrasaskelmista vahanpoisto on aikaa vievää käsityötä. Kiviaskelmia ei nykyään enää suositella vahattavaksi ollenkaan. Mikäli kiviaskelmissa on paljon vahaa ja ne ovat epäsiistit, suositellaan työ tehtäväksi. Kun vahan kerran poistaa huolellisesti, riittää jatkossa perussiivouksen yhteydessä huolellinen pesu ja tavallinen ylläpitosiivous. Pintakäsittely suoritetaan tarvittaessa. Porrasaskelmien peruspesun tarve arvioidaan tapauskohtaisesti.

Perussiivouksen yhteydessä myös hissin lattiapinta peruspestään ja pintakäsitellään sekä oviurat puhdistetaan huolellisesti. Tahrat pinnoilta poistetaan.  Hissin siivoukseen voidaan lisäksi sopia puhdistettavaksi seinät ja ovet kauttaaltaan. Rosteripintaisten hissien kiillotus on erikoispuhdistustyötä, joka tehdään siihen soveltuvalla puhdistusaineella.

Lattioiden peruspesut ammattilaisten toteuttamana

Lattioiden ja porrastasanteiden peruspesut sujuvat ammattilaisten tekemänä varsin nopeasti. Työ voidaan toteuttaa kohteen mukaan joko virastoaikana tai esimerkiksi painottuen aamu- tai ilta-aikaan, jolloin mahdollisesti peruspesusta aiheutuvat kulunohjaukset on helpompi toteuttaa. Kun lattioiden peruspesut tehdään ammattilaisten toimesta, on koko työprosessi tarkkaan ennakoitu ja suunniteltu mahdollisimman sujuvaksi.

Suursiivous sisältää myös:

  • Valaisimien, porraskaiteiden ja patterien puhdistuksen
  • Ikkunoiden, ovien ja – karmien puhdistuksen
  • seinien puhdistuksen / pesun
  • muut mahdolliset ylläpitosiivoukseen kuulumattomat työt / perusteellisemman siivouksen tarpeessa olevat tilat

Myös suursiivousta sauna- ja pesutiloihin

Myös sauna- ja pesutiloihin ja saniteettitiloihin on hyvä tehdä suursiivous säännöllisesti. Suursiivouksessa poistetaan kalkki-, rasva- ja pesuainekertymät perusteellisesti voimakkaasti happamien ja emäksisien puhdistusaineiden avulla. Saunan lauteet puhdistetaan huolellisesti ja desinfioidaan. Seinäpinnat puhdistetaan myös ulottuvuuskorkeuden ulkopuolelta.

Perus- ja suursiivoukseen voi sisältyä myös esim. ikkunoiden pesu, sälekaihdinten puhdistus, verhojen pesu ja silitys, tekstiilipintaisten huonekalujen puhdistus, mattojen pesu tai muu sovittu palvelu.

Perus- ja suursiivoukset asiakkaan tarpeen mukaan

Jotta perus- ja suursiivous olisi mahdollisimman tehokasta, räätälöimme palvelun asiakkaan tarpeen mukaan. Siellä missä puhdistuksen ja pesun tarve on suurempi, keskitytään siihen tarkemmin. Palvelun tarkka sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, siivouskohteena olevan tilan ja sen käytön mukaan. Mitoituksessa otetaan huomioon siivouskohteen erityispiirteet, onko esimerkiksi saniteettitiloja erityisen paljon, kuinka paljon ylätasoja on ja onko esimerkiksi lattiatasoissa erityistä huomioitavaa. Tilatessasi perus- ja suursiivouksen kauttamme, voit olla varma toteutuksen tehokkuudesta ja järkevyydestä.

Turvallista käyntiä siivouskohteessa

Huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta kiinteistöllä peruspesujen aikana, muun muassa liukastumisten estämiseksi. Peruspesusta tiedotetaan asiakkaita ja kiinteistöjen asukkaita etukäteen. Hissillisissä porraskohteissa hissin käyttö on suositeltavaa työn aikana. Kun tilaat GR-siivouksen perussiivousten toteuttajaksi, voit olla varma, että siivoustyöt tehdään laadukkaasti ja siitä aiheutuvista mahdollisista häiriötekijöistä tiedotetaan ja ne minimoidaan mahdollisimman pieneksi. Ota yhteyttä!

Tutustu myös kotisiivoukseen ja muihin palveluihimme.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook