Porrassiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Taloyhtiöiden porrassiivous sujuu GR-siivoukselta tehokkaasti ja samalla huomaamattomasti, jotta asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen arkeensa puhtaissa ja siisteissä tiloissa. Porrassiivouspalvelujamme tilaavat asiakkaat, isännöitsijät ja taloyhtiöt. Tarjoamme porrassiivouksia mm. Nurmijärvellä, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla ja Järvenpäässä - sekä koko pääkaupunkiseudun alueella.

Meiltä saat lämminhenkistä ja tehokasta palvelua tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Tilaa ilmainen arviokäynti, jossa kartoitetaan siivoustarpeenne ja niiden kustannukset!

Siivouspalvelu taloyhtiölle

Siivouspalvelu taloyhtiölle on meiltä tilattuna juuri teidän taloyhtiönne näköinen ja teidän tarpeidenne mukainen kokonaisuus. Ylläpitosiivous toteutetaan niin usein kuin tarpeenne vaatii, normaali tahti on kaksi kertaa viikossa. Muiden tilojen, kuten saunan ja saunatilojen, pesutuvan ja muiden yleisten tilojen siivous suoritetaan joko erikseen tai näiden käyntien yhteydessä. Lisäksi lattiat pestään ja vahataan vuosittain erikseen sovitusti. Meillä työskentelevät siivousalan ammattilaiset, jotka takaavat että siivouspalvelumme on tehokasta ja huolellista.

Taloyhtiön saunan ja saunatilojen siivous

Taloyhtiön saunan ja saunatilojen siivous säännöllisesti pitää tilat raikkaina, hygieenisinä ja miellyttävinä käyttää. Saunatilojen siivouksessa tilat sekä imuroidaan että pestään desinfioivilla aineilla. Lauteet pestään ja viemärit sekä kalkkikertymät suihkutiloissa puhdistetaan myös sovituin väliajoin.

Kaikkien yleisten tilojen siivous

Kaikkien yleisten tilojen siivous käsittää ensisijaisesti kovimmalla käytöllä olevien tilojen, eli aulan, porraskäytävän ja porrastasanteiden sekä hissin siivouksen. Irtolika ja hiekka poistetaan ja lattiat pyyhitään kostealla pesuaineliuoksella. Matot imuroidaan ja harjataan ja hissin peilit puhdistetaan, sekä porraskaiteet ja muut tasot pyyhitään pölyistä ja liasta. Siivoamme myös muut yleiset tilat, kuten pesutuvat ja varastotilat, erikseen sovitusti. Jos taloyhtiöllänne on erityisiä toiveita ja tarpeita, kuten porraskäytävän seinien pesu tai graffitin poisto seinästä, hoidamme myös suuremmat työt ammattitaidolla sekä toimistosiivoukset.

Lattian peruspesu ja vahaus

Lattian peruspesu ja vahaus on taloyhtiössä hyvä suorittaa vähintään vuosittain, tiuhaan käytetyissä tiloissa jopa kahdesti vuodessa. Työ tehdään osittain käsin ja osittain koneellisesti, varmistaen täten parhaan mahdollisen lopputuloksen. Porraskäytävän pesu ja vahaus suojaavat lattiapintoja ja pidentävät niiden käyttöikää ja kunnostustarvetta huomattavasti. Normaali porrassiivous on syytä tehdä silti säännöllisesti, lattian peruspesun ja vahauksen tukiessa ylläpitosiivousta.

Tilaa ilmainen arviokäynti taloyhtiöösi!

Aloitamme aina uuden asiakassuhteen ilmaisen arviointikäynnin merkeissä, missä kartoitamme asiakkaan tarpeet, siivoustoimenpiteet, niiden tiheyden sekä palvelupaketille muodostuvan hinnan. Keskustellaan siitä, kuinka usein porrassiivous olisi hyvä tehdä ja mitä lisäpalveluja ja kuinka usein voisimme teille tarjota. Tarjoamme porrassiivouspalveluita mm. Vantaalla, Nurmijärvellä, Keravalla, Järvenpäässä, Tuusulassa, sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Tilaa ilmainen kartoituskäynti jo tänään!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook