Toimistosiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Erittäin helppo tapa tehostaa työntekoa on ulkoistaa toimistosiivous luotettavalle ja osaavalle siivousfirmalle. GR-siivous Oy huolehtii toimistotilojesi siisteydestä huolellisesti ja tehokkaasti. Palvelemme yritysasiakkaita erityisesti Nurmijärvellä, Vantaalla, Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa, mutta yhtälailla toimistosiivous onnistuu koko pääkaupunkiseudun alueella.

Toimistosiivousasiakkaitamme ovat mm. katsastuskonttorit, varaosaliikkeet, autohuoltamot ja muut yritykset ja toimistot, joiden sosiaali-, toimisto- ja asiakastiloista pidämme huolta. Voit itse keskittyä täysillä töihisi, kun toimisto on aina siisti ja puhdas, ja siellä on mukava tehdä töitä.

Toimitilasiivous parantaa työssä viihtymistä

Kumpi kuulostaa mielekkäämmältä työympäristöltä: pölyiset työtasot, hiekkaa pitkin lattioita ja vessojen käsienkuivauspyyhkeet taas vaihtamatta…vai puhtaat työtasot, imuroidut lattiat ja matot ja tarpeeksi pyyhkeitä ja paperia joka päivä? Säännöllinen toimitilasiivous parantaa henkilökunnan viihtymistä ja työmotivaatiota, lisäten täten myös työn tehoa.

GR-siivouksen toimitilasiivous kattaa mm. useammin tehtävän ylläpitosiivouksen, jossa

  • puhdistetaan lattiapinnat
  • pyyhitään kalusteiden pinnat
  • pestään ja desinfioidaan saniteettitilat
  • tyhjennetään roskakorit
  • tehdään muut yhdessä sovitut siivoustoimenpiteet

Sosiaali- ja asiakastilojen siivous kohentaa yrityksen ilmettä

Ei riitä, että pelkät työskentelytilat ovat siistit ja puhtaat. Haluamme, että työntekijöiden sosiaalitilat ovat myös miellyttävät käyttää joka päivä ja että asiakkaanne saavat yrityksestänne hyvän ensivaikutelman, kun saapuvat puhtaisiin ja raikkaisiin tiloihin pölyisten ja roskaisten tilojen sijaan. Siksi toimistosiivouksemme kattaa myös yrityksen sosiaali- ja asiakastilojen siivouksen. Kaikki lähtee liikkeelle ilmaisesta alkukartoituksesta asiakkaamme kanssa, missä määritellään toimitilojenne siivoustarpeet ja paketin hinta.

Toimitilan lattian vahaus ja ikkunoiden pesu - sekä muut perussiivouspalvelut

Ylläpitosiivouksen lisäksi suoritamme toimistossa perussiivousta. Näitä hieman ylläpitosiivousta harvemmin suoritettavia siivoustöitä ovat mm. toimitilan lattian vahaus ja ikkunoiden pesu. Näistä harvemmin tehtävistä töistä keskustellaan myös alkukartoituksen yhteydessä. Meillä on pitkä kokemus ja ammattitaito, joten osaamme suositella tilojenne käytön perusteella sopivaa siivousväliä. Perussiivouspalveluitamme ovat mm.

  • lattioiden peruspesut ja käsittelyt
  • ikkunoiden ja muiden lasipintojen pesut
  • tekstiilikalusteiden puhdistukset
  • muut yhteisesti sovittavat siivoustoimenpiteet

Tilaa ilmainen arviokäynti!

Tilaa laadukas ja luotettava toimistosiivous yrityksellesi GR-siivous Oy:ltä! Asiakassuhde alkaa aina ilmaisesta kartoituskäynnistä, missä määritellään siivoustarpeenne niin ylläpitosiivouksen kuin perussiivouksen osalta, ja käydään läpi sekä toimistotilat, toimitilat, sosiaalitilat että asiakastilat ja niiden siisteysvaatimukset. Palvelemme erilaisia yritysasiakkaita Nurmijärven, Vantaan, Järvenpään, Tuusulan, Keravan sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook