Toimitilasiivous pääkaupunkiseudulla

Toimitilasiivous on osa yrityksestäsi ja työntekijöistäsi huolehtimista. Jätä siivous tuusulalaisen GR-siivouksen huoleksi ja toimitilasi sekä sen käyttäjät kiittävät! Huolehdimme, että tilan siisteys on aina mallillaan. Tätä varten käymme jokaisen asiakkaamme kanssa siivoussopimuksen läpi ja selvitämme kunkin toiveet ja tarpeet oman tilan siisteystasolla. Jokainen asiakkaamme on erilainen ja joustamme ja räätälöimme palvelumme asiakkaillemme sopiviksi. Toimimme alueilla Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava ja Järvenpää.

Toimitilasiivous voi sisältää esimerkiksi:

  • toimistotilojen ylläpitosiivousta
  • suursiivouksen toimenpiteitä: esim. lattian vahaus
  • taukotilan siivousta
  • liiketilan puhtaanapitoa
  • varastotilan siivousta
  • tuotantotilan siivousta
  • edustustilojen siivousta
  • kokoustilojen siivousta

Toimistotilan siivous

Toimistotilan siivous tapahtuu toimestamme aina ammattitaidolla. Kun tila on siisti ja puhdas, myös työntekijät viihtyvät paremmin ja tilassa on yleisesti ottaen mukavampi työskennellä. Toimistotilojen siivouksesta on mahdollista räätälöidä juuri sellainen ratkaisu kuin oma yrityksesi tarvitsee – esimerkiksi siivouskertojen tiheys, tehtävät toimenpiteet ynnä muut voidaan suunnitella yhdessä niin, että paikat pysyvät taatusti puhtaana.

Lattian ja erilaisten tasojen pyyhkiminen sekä roskakorien tyhjentäminen esimerkiksi sisältyvät yleensä jokaiseen siivouskertaan, mutta kuten mainittua, räätälöidään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu! Suoritamme toimistotilojen siivouksia kattavasti pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudenmaan seudulla.

Liiketilan siivous on osa asiakashankintaa

Pölyiset hyllyt ja sotkuinen lattia tekevät asiakkaan olon epämukavaksi, jolloin liiketilassa vietetty aika jää lyhyeksi. Mitä pitempään asiakas viihtyy yrityksesi tiloissa, sitä suuremmat tulevat olemaan hänen ostoksensa. Liiketilan siivous onkin syytä nähdä osana asiakashankintaa ja asiakasviihtyvyyttä. Siivouksen sisällöstä ja ylläpidettävästä puhtaustasosta ja ajankohdasta sovitaan yleensä erikseen. Yleensä siivous sisältää tahrojen poistoa, pintojen pyyhintää, imurointia ja yleisiä siistimistöitä.

Olipa tarpeesi toimitilasiivous, liiketilasiivous tai muu siivouspalvelu, kysy meiltä tarjous! Toimimme Helsingin, Vantaan, Nurmijärven, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueilla.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook