Ylläpitosiivous pitää tilat jatkuvasti siisteinä

Ylläpitosiivous on yrityksille ja yksityisille tarjottava siivouspalvelu, jolla ylläpidetään sovittua siisteystasoa. Haluttu siisteystaso sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Siihen voivat vaikuttaa esimerkiksi tilan käyttötarkoitus, tilan käyttäjien määrä ja toimintatavat, tilan hygieniavaatimukset ja asiakkaan toiveet. GR-siivous on tuusulalainen yritys, joka toimii alueille Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava ja Järvenpää. 

Sopimussiivous kannattaa

Siivouspalveluitamme kannattaa tilata sopimussiivouksena: sopimusasiakkaillemme palvelut sovitaan yksilöllisesti ja hinnat sen mukaan. Sopimussiivouksessa sovimme ylläpidettävästä siisteystasosta. Siisteystason mukaan sovitaan myös siivouskertojen määrä, joka voi vaihdella kerrasta viiteen kertaan viikossa. Myös harvemmin kuin kerran viikossa tehtävä sopimussiivous on mahdollista. Sopimussiivoukset räätälöidään asiakkaamme tarpeen mukaan, ja jokaiseen kohteeseen nimetään oma vakituinen siivoaja ja vastuuhenkilö.

Ylläpitosiivoukset parantavat imagoa ja viihtyvyyttä

Kun yrityksesi imago on sinulle tärkeää, älä unohda panostaa siisteyteen! Siisteydellä on kauaskantoisia merkityksiä. Siisti asiakasympäristö ei ole pelkästään imagotekijä, jolla luot asiakkaillesi luotettavan kuvan toiminnastasi: se on myös osa työntekijöidesi terveydestä huolehtimista. Työympäristöllä on merkitystä.

Ylläpitosiivoukset pitävät esimerkiksi toimiston tai liiketilan pölytason alhaisena. Näin vähentyvät huonosta hengitysilmasta johtuvat oireet ja työskentelystä tulee miellyttävämpää. Siivouksen sisällöstä sovimme asiakkaidemme kanssa aina yksilöllisesti, mutta yleensä ylläpitosiivous sisältää pintojen pyyhkimisen, imuroinnin, saniteettitilojen siivouksen ja muita perustoimenpiteitä. 

Porrassiivous taloyhtiöille

Perinteinen porrassiivous on eräs tärkeimmistä ja kysytyimmistä palveluistamme, jota Keski-Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun taloyhtiöt tilaavat meiltä säännöllisesti. Porrassiivoukseen sisältyy luonnollisesti kerrostalojen porraskäytävien ja yleisten tilojen puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen. Siivouskertojen tiheys on mahdollista sopia erikseen, mutta esimerkiksi 2-3 kertaa viikossa suoritettava porrassiivous on jo omiaan vähentämään rappukäytävien epäsiisteyttä ja likaa. Porraskäytävien ohella siivoamme myös eteiset, tasanteet ynnä muut vastaavat taloyhtiöiden yhteiset tilat.

Ikkunoiden pesu

Myös ikkunoiden pesu kuuluu palveluvalikoimaamme olennaisena osana. Suoritamme ikkunoiden pesuja kaikissa kohteissa. Lisäksi tikasautoa ja nostimia vaativat työt onnistuvat kauttamme, sillä käytössämme on asianmukaista kalustoa, jonka avulla pääsemme pesemään ongelmitta korkeammallakin sijaitsevat ikkunat. Kaivattiinpa ikkunoiden pesua sitten yksityiseen kotitalouteen, taloyhtiöön tai liike- tai toimistotilaan, meidän osaamiseemme ja palvelumme korkeaan laatuun voit hyvillä mielin luottaa!

Tuusulalaiset siivoojat saavat tuloksia aikaan

Tuusulalaisen GR-siivouksen siivoojat ovat siivouspalvelualan ammattilaisia, jotka liikkuvat Helsingin, Vantaan, Nurmijärven, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueella. Siivoojamme ovat motivoituneita asiantuntijoita, jotka hoitavat aina työnsä tarkasti ja asiakkaan luottamusta kunnioittaen. Etunamme on myös se, että sama siivooja vastaa samasta kohteesta muodostaen näin luottamuksellisen ja pitkäaikaisen asiakassuhteen. Olipa tarpeesi taloyhtiön tai toimitilan ylläpitosiivous tai muu siivouspalvelu, kysy meiltä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook