Yrityssiivous koko PK-seudulla

Helsinki, Vantaa, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää

Tilaa yrityssiivous GR-siivoukselta - luotettavalta ja osaavalta siivouspalvelujen ammattilaiselta. Palvelualueeseemme kuuluu Nurmijärvi, Vantaa, Tuusula, Kerava, Järvenpää, sekä koko muu pääkaupunkiseutu, missä yrityssiivousasiakkaitamme ovat taloyhtiöt, isännöitsijät sekä paikalliset yritykset.

Siivoamme niin taloyhtiöiden porraskäytävät ja muut yleiset tilat kuin yritysten toimitilat tehokkaasti ja joustavasti, asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Lisäksi suoritamme rakennusten loppusiivouksia. Voit tehdä kanssamme kuukausittaisen siivoussopimuksen tai ostaa erillisiä, kertaluonteisia palveluja.

Millaisia siivouspalveluja sinä tarvitset? Aloitamme asiakassuhteen aina ilmaisella alkukartoituksella, jossa käydään läpi siivousta tarvitsevat tilat, siivoustarve, siivousväli ja palvelulle muodostuva hinta. 

Tilaa ilmainen kartoituskäynti oheisella lomakkeella!

Toimitilasiivoukset

GR-siivouksen laadukkaat toimitilasiivoukset takaavat, että yrityksenne toimistotilat, sosiaalitilat sekä asiakastilat ovat puhtaat ja raikkaat ja miellyttävät kaikille tilojen käyttäjille. Toimistosiivoukseemme kuuluu normaali ylläpitosiivous, missä lattiat lakaistaan ja imuroidaan ja pinnat pyyhitään kostealla, roskakorit tyhjennetään ja wc-tilat pestään. Ylläpitosiivouksen lisäksi meiltä tilataan erillisiä isotöisempiä siivouspalveluja, kuten lattioiden pesu ja vahaus tai ikkunanpesu. Lue lisää toimistosiivouksista ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Porrassiivoukset

Taloyhtiöiden porrassiivoukset pitävät asukkaiden yhteiset tilat siisteinä ja viihtyisinä. Porrassiivouksissa lakaisemme ja imuroimme portaikot, käytävät ja aulatilat sekä pyyhimme pinnat ja puhdistamme käytävämatot. Hieman harvemmin tehtäviä toimia ovat mm. ikkunoiden pesut, lattioiden vahaukset ja saunatilojen pesut. Lue lisää palveluistamme taloyhtiöille ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Lattianvahaukset ja ikkunanpesut yrityksille

Lattianvahaukset ja ikkunanpesut on syytä tehdä muutaman kerran vuodessa. Ne ovat suuritöisiä urakoita, joista kuitenkin ammattitaitoinen siivouspalvelu suoriutuu nopeasti ja tehokkaasti. Teemme sekä lattianvahaukset että ikkunanpesut yrityksille ja taloyhtiöille pitkällä kokemuksella, kaikenlaisille lattioille sekä ikkunoille. Ota yhteyttä ja tilaa!

Muut siivouspalvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajasti ja siksi tarjoammekin joustavasti myös muita siivous- ja kunnossapitopalveluja, esimerkiksi:

  • autopartiopalvelu hätätilanteissa, esim. vesivahinkojen yhteydessä
  • tikasauton käyttöä vaativat siivouspalvelut
  • rakennusten loppusiivouspalvelut
  • graffiti-tahrojen poisto
  • mattopesupalvelut
  • tekstiiliverhoilujen puhdistuspalvelut
  • pienremontointipalvelut
  • pienimuotoiset piha- ja vihertyöt

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Millaisia siivouspalveluja sinun taloyhtiösi tai yrityksesi tarvitsee? Tarjoamme laadukkaita siivouspalveluja toimitilasiivouksista porrassiivouksiin ja muihin siivous- ja kunnossapitopalveluihin Nurmijärven, Vantaan, Tuusulan, Keravan, Järvenpään sekä muun pääkaupunkiseudun alueella. Suunnitellaan yhdessä yrityssiivous, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne.

Ota yhteyttä tämän sivun lomakkeella ja pyydä meidän ilmaiselle kartoituskäynnille!

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Suosittele meitä:

Osuma.fi

Facebook