Porrassiivous ja muut siivoukset taloyhtiöille pääkaupunkiseudulla

Kysy lisää!

Taloyhtiöiden porrassiivous ja muut siivoukset sujuvat GR-siivoukselta tehokkaasti ja huomaamattomasti, jotta asukkaat voivat keskittyä päivittäiseen arkeensa puhtaissa ja siisteissä tiloissa. Tarjoamme siivouksia esimerkiksi taloyhtiöille ja isännöintitoimistoille koko pääkaupunkiseudun alueella, kuten

Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Meiltä saat lämminhenkistä ja tehokasta palvelua tarpeidesi mukaan räätälöitynä. Tilaa ilmainen arviokäynti, ja anna meidän kartoittaa taloyhtiösi siivoustarve ja siivousten kustannukset!

Siivouspalvelu taloyhtiölle

Siivouspalvelu taloyhtiölle on meiltä tilattuna juuri teidän taloyhtiönne näköinen kokonaisuus. Ylläpitosiivous toteutetaan tarpeidenne mukaan esimerkiksi kaksi tai kolme kertaa viikossa. Yleisten tilojen, kuten saunojen, pesutuvan, kuivaushuoneen ja varastojen, siivous toteutetaan sovitusti osana siivoussopimusta. Lattiapintojen pesu ja vahaus on hyvä tehdä vuosittain, ja palvelu on mahdollista saada sopimukseen sisällytettynä tai erikseen tilattuna.

Meillä työskentelevät siivousalan ammattilaiset, jotka takaavat sen, että siivouspalvelumme on tehokasta ja huolellista.

Ota yhteyttä!

Porrashuoneiden ylläpitosiivous

Porrashuoneiden ylläpitosiivous käsittää yhteisessä käytössä olevien aulojen, porrastasanteiden ja -askelmien sekä hissien siivouksen. Hissin peilit puhdistetaan, ja matot imuroidaan ja harjataan. Lattiapinnat ja porrasaskelmat pyyhitään: niiltä poistetaan hiekka, irtolika ja tahrat. Matot, porraskaiteet, kosketuspinnat, ovilasit ja peilipinnat puhdistetaan.

Otamme mielellämme huomioon myös taloyhtiönne mahdolliset erityiset toiveet ja tarpeet.

Ota yhteyttä!

Taloyhtiön saunatilojen siivous

Taloyhtiön saunatilojen säännöllinen siivous pitää tilat raikkaina, hygieenisinä ja miellyttävinä käyttää. Saunatilojen siivouksessa puhdistetaan huolellisesti löyly- ja peseytymistilat sekä pukuhuoneet ja WC:t. Siivouksessa käytettävät puhdistusaineet ja työmenetelmät valitaan pintamateriaalit huomioon ottaen.

Kysy lisää

Lattian peruspesu ja vahaus

Lattian peruspesu ja vahaus on hyvä suorittaa vähintään vuosittain, ja tiuhaan käytetyissä tiloissa jopa kahdesti vuodessa. Työ tehdään osittain käsin ja osittain koneellisesti, mikä auttaa varmistamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Porraskäytävän pesu ja vahaus suojaavat lattiapintoja sekä pidentävät niiden käyttöikää ja kunnostustarvetta huomattavasti. Normaali porrassiivous on syytä tehdä silti säännöllisesti, koska lattian peruspesu ja vahaus tukevat ylläpitosiivousta.

Tilaa ilmainen arviointikäynti taloyhtiöösi!

Aloitamme aina uuden asiakassuhteen ilmaisen arviointikäynnin merkeissä. Arviointikäynnin aikana kartoitamme asiakkaan tarpeet, tarvittavat siivoustoimenpiteet, käyntien tiheyden sekä palvelupaketille muodostuvan hinnan. Tarjoamme taloyhtiöiden siivouspalveluita pääkaupunkiseudun alueella.

Tilaa ilmainen kartoituskäynti jo tänään!