Ammattitaitoinen toimitilasiivous pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Toimitilasiivous on osa yrityksestäsi ja työntekijöistäsi huolehtimista. Jätä siivous tuusulalaisen GR-siivouksen huoleksi, niin toimitilasi sekä sen käyttäjät kiittävät! Huolehdimme, että tilan siisteys on aina mallillaan. Jokainen asiakkaamme on erilainen ja joustamme, ja räätälöimme palvelumme asiakkaillemme sopiviksi. 

Käymme jokaisen asiakkaamme kanssa läpi siivoussopimuksen ja selvitämme kunkin toiveet ja tarpeet. Toimimme Tuusulasta käsin koko pääkaupunkiseudun alueella, kuten Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Sipoossa.

Toimitilasiivoukset toimistoihin ja muihin yritystiloihin

Tarjoamme toimitilasiivouksia monipuolisesti erilaisille yrityksille, ja palvelumme kattavat muun muassa:

  • toimistotilojen siivouksen

  • taukotilojen siivouksen

  • liiketilan puhtaanapidon

  • varastotilan siivouksen

  • tuotantotilan siivouksen

  • edustustilojen siivouksen

  • kokoustilojen siivouksen.

Tarjoamme kaikkiin yritystiloihin niin ylläpitosiivoukset, satunnaisesti tehdyt perussiivoukset, suursiivoukset kuin yksittäiset siivoustyötkin, kuten lattioiden vahaukset ja ikkunanpesut.

Toimistotilan siivous

Kun tila on siisti ja puhdas, työskentely on yleisesti ottaen mukavampaa. Teemme toimistotilojen siivoukset aina ammattitaidolla ja räätälöimme kokonaisuudesta juuri sellaisen, joka sopii sinun yrityksesi tarpeisiin. Esimerkiksi siivouskertojen tiheys ja tehtävät toimenpiteet voidaan suunnitella yhdessä niin, että paikat pysyvät taatusti puhtaana.


Lattian ja erilaisten tasojen pyyhkiminen sekä esimerkiksi roskakorien tyhjentäminen sisältyvät yleensä jokaiseen siivouskertaan, mutta räätälöimme yhdessä parhaiten sopivan ratkaisun jokaisen asiakkaan tarpeisiin! Suoritamme toimistotilojen siivouksia kattavasti Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueella.

Kysy lisää!

Liiketilan siivous on osa asiakashankintaa

Pölyiset hyllyt ja sotkuinen lattia tekevät asiakkaan olon epämukavaksi, jolloin liiketilassa vietetty aika jää lyhyeksi. Mitä pitempään asiakas viihtyy yrityksesi tiloissa, sitä suuremmat ostokset hän yleensä tekee. Liiketilan siivous onkin syytä nähdä osana asiakashankintaa ja asiakasviihtyvyyttä. Siivouksen sisällöstä ja ylläpidettävästä puhtaustasosta ja ajankohdasta sovitaan erikseen. Yleensä siivous sisältää tahrojen poistoa, pintojen pyyhintää, imurointia ja yleisiä siistimistöitä.


Olipa tarpeesi toimitilasiivous, liiketilasiivous tai muu siivouspalvelu, kysy meiltä tarjous! Toimimme pääkaupunkiseudulla, esimerkiksi Helsingin, Vantaan, Keravan, Järvenpään, Nurmijärven, Sipoon ja Tuusulan alueilla.

Katso yhteystiedot tästä

Lattian peruspesu

Lattian peruspesu ja vahaus kannattaa hoitaa huolellisesti siihen varta vasten tarkoitetuilla aineilla. Lattia tulee tällöin puhdistettua ja suojattua huolellisesti, eikä pintaan tule ylimääräistä kulumaa tai jälkiä. Säännöllinen lattian vahaus lisää huomattavasti sen käyttöikää, joten vahaus on syytä tehdä säännöllisesti. Hoidamme lattioiden peruspesut ja vahaukset erilaisille yrityksille. Pesemme niin toimisto- ja myymälätiloja kuin muitakin liiketiloja.